Slået op d.

xn--canadagoosekbenhavn-67b

Intet hjerteslag efter 10 uger, der måler 7 uger 4 dage Går igennem samme ting, ingen besvarede mit spørgsmål her, så jeg svarer på din! Kunne stadig være tidligt,xn--canadagoosekbenhavn-67b eller kunne være rødmet æg. Jeg læste et sted, at et retrohvirvet livmoder gør det lidt sværere at fortælle ved vaginal ultralyd. Du skal følge op med din OB, når han / hun bad om tid til at tjekke igen. Dine datoer kunne virkelig være slukket. Du har valg, hvis det var et skummet æg (bare ikke “tage” uanset årsag, genetiske fejl, canada goose jakke ny model kunne ikke fortsætte med at vokse osv.

Gør dit opfølgende besøg så se hvad der sker. Hvis dine datoer er slukket, og det er bare lille, få en hjertefrekvens på 7 wk 4 dage ville være vanskelig! canada goose jakke outlet Så ikke panik endnu, ok ?! Hæng derude! Jeg er så ked af dit tab. Det er altid ekstra grusomt, canada goose jakke online når barnet dør, men din krop gør ikke Lad dig vide! Så du går til din ultralyd, der tænker på dig. 10 uger, da graviditeten virkelig standsede for to uger siden. Det kan ikke være et rødmet æg, da et blighted æg er, hvor du bare ser svangerskapssækken, men ingen baby. Så siden de så babyen i en størrelse, hvor du absolut forventer at se et normalt hjerterytme, desværre er der ikke for meget andet det kan være.

Medmindre de mennesker, der gjorde din ultralyd, ikke ved, hvad de laver! Giv ikke op håbet om Hvis du har bekymringer om dit eget helbred eller dit barns helbred, bør du altid rådføre dig med en læge eller anden sundhedsklinik. er professionelle.http://xn--canadagoosekbenhavn-67b.nu/ Gennemgå vilkårene for brug, før du bruger dette websted. Din brug af webstedet indikerer din aftale om at være bundet af Vilkår for brug.